RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C

In this chapter, we provide RS Aggarwal Solutions for Class 7 Chapter 5 Exponents Ex 5C for English medium students, Which will very helpful for every student in their exams. Students can download the latest RS Aggarwal Solutions for Class 7 Chapter 5 Exponents Ex 5C Maths pdf, free RS Aggarwal Solutions Class 7 Chapter 5 Exponents Ex 5C Maths book pdf download. Now you will get step by step solution to each question.

TextbookNCERT
ClassClass 7
SubjectMaths
ChapterChapter 5
Chapter NameExponents
Exercise5C

RS Aggarwal Solutions for Class 7 Chapter 5 Exponents Ex 5C Download PDF

Question 1.
Solution:
(d)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 1

Question 2.
Solution:
(c)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 2

Question 3.
Solution:
(c)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 3

Question 4.
Solution:
(b)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 4

Question 5.
Solution:
(c)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 5

Question 6.
Solution:
(b)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 6

Question 7.
Solution:
(b)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 7

Question 8.
Solution:
(a)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 8

Question 9.
Solution:
(c)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 9

Question 10.
Solution:
(b)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 10

Question 11.
Solution:
(b)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 11

Question 12.
Solution:
(b)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 12

Question 13.
Solution:
(d)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 13

Question 14.
Solution:
(a)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 14

Question 15.
Solution:
(c)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 15

Question 16.
Solution:
(a)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 16

Question 17.
Solution:
(c)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 17

Question 18.
Solution:
(b)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 18

Question 19.
Solution:
(c)
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 19

Question 20.
Solution:
(c)
Required number = 10-1 ÷ (-8)-1
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 5 Exponents Ex 5C 20

Question 21.
Solution:
(c)
The number which is in standard form is 2.156 x 106

All Chapter RS Aggarwal Solutions For Class 7 Maths

—————————————————————————–

All Subject NCERT Exemplar Problems Solutions For Class 7

All Subject NCERT Solutions For Class 7

*************************************************

I think you got complete solutions for this chapter. If You have any queries regarding this chapter, please comment on the below section our subject teacher will answer you. We tried our best to give complete solutions so you got good marks in your exam.

If these solutions have helped you, you can also share rsaggarwalsolutions.in to your friends.

Leave a Comment

Your email address will not be published.